Waterbuffering in Hasselt

Door middel van waterbuffering is het mogelijk om het grondwaterpeil zo hoog mogelijk te houden. Bij Omnibeton te Hasselt beschikken wij over de producten om deze uitdaging aan te gaan. Als familiebedrijf met 70 jaar ervaring weten wij hoe we onze klanten op lange termijn tevreden houden. Met kwalitatieve producten aan een eerlijke prijs kunt u met vertrouwen aan de slag gaan. Zo rekent u op ons aanbod om een waterbuffering op te bouwen.

Waterbuffering verwezenlijken door onze betontoepassingen

Als specialist in beton te Hasselt hebben wij verscheidene toepassingen die helpen bij het verwezenlijken van een waterbuffering. Denk hierbij aan watergreppels, grachtelementen en taludgoten en draineergrachten. Met alle maten en vormen ter beschikking vindt u zondermeer precies het juiste product voor uw werkzaamheden. Indien dat niet het geval is, kijken we samen met u naar de mogelijkheden omtrent maatwerk. Ons personeel staat u graag te woord met advies op maat.

Neem contact met ons op voor een bestelling

Wilt u de nodige materialen voor het aanleggen van een waterbuffering bij ons bestellen? Neem dan contact op met onze medewerkers via het e-mailadres info@omnibeton.be of via het online contactformulier. Daar kunt u tevens terecht met al uw vragen en opmerkingen over waterbuffering, maar ook over andere producten van ons zoals een betonnen geluidsmuur of DELTA BLOC®.