Bedrijfsvoorstelling

omnibeton beschikt in haar vestiging in Hasselt (totale bedrijfsoppervlakte van 3,5 ha) over een zeer moderne, hedendaagse fabriek.  In de vele productiehallen, die bovendien flexibel kunnen gebruikt worden voor de verschillende productieprocessen, wordt een zeer ruim gamma aan prefabelementen geproduceerd.

De productie-afdeling bestaat uit volgende productiehallen :

  • HAL 1,2,3 : deze productiehallen zijn uitgerust met triltafels, waarop een breed gamma van producten kan gemaakt worden en waardoor een bijzonder hoge flexibiteitsgraad wordt bereikt.
  • HAL 3 : in deze hal bevinden zich ook de allernieuwste vormen voor de fabricatie van grachtelementen, veiligheidsboordstenen, roostergoten, ... .  Al deze betonproducten zijn maatvast en hebben een glad uitzicht.
  • HAL 4 :  in deze hal bevinden zich al de vormen voor de productie van de verschillende types Delta Bloc® (New Jersey veiligheidsafbakening in glad zichtbeton conform NBN EN 1317).
  • HAL 5 : in deze hal staan de vormen voor de productie van Delta Bloc® geluidschermen en de vormen voor het maken van de Faseton geluidsschermen.
  • HAL 6 : hierin staat 1 volautomatische kantelmachine die geschikt is voor de fabrikatie van grotere reeksen van producten zoals deksels, roosters, …

Naast de productieafdeling beschikt omnibeton over een eigen atelier waar productievormen worden ontwikkeld, aangepast en onderhouden. Het atelier beschikt over de nodige moderne machines en werktuigen om dit alles te realiseren.  Samen met de productieafdeling staat het atelier garant om aan elke specifieke vraag van de klant op een gepaste wijze te voldoen. Maatwerk is geen enkel probleem.  Natuurlijk spelen prijs en hoeveelheid mee in de uiteindelijke beslissing of een nieuw (maat)product al dan niet kan geproduceerd worden.

Tenslotte staat een bekwaam personeelsteam, zowel in de productie, logistiek, atelier als op de administratieve en verkoopafdeling steeds paraat  om er voor te zorgen dat omnibeton één van de krachtigste en betrouwbaarste partners is in infrastructuurbeton.