Geluidsmuur van de fabrikant te Hasselt

Met een geluidsmuur van een ervaren fabrikant zult u veel beter aan het werk gaan. Bij Omnibeton in Hasselt rekent u op niets minder dan de beste kwaliteit. Als familiebedrijf met 70 jaar aan ervaring doen wij er alles aan om onze klanten op lange termijn tevreden te stellen. Met een uitstekende service tegen een eerlijke prijs zit u bij ons zeker goed. Haal daarom het materiaal voor een geluidsmuur bij deze kwalitatieve fabrikant.

Betrouwbare en kwalitatieve materialen voor uw geluidsmuur van deze fabrikant

Voor een geluidsmuur van ons als fabrikant kunt u rekenen op het type Faseton. Hierbij krijgt u een constructie die bestaat uit een gewapend prefabbetonpaneel met aan één zijde voorzien van een geluidsabsorberende bekleding. De uitstekende akoestische eigenschappen in combinatie met de makkelijke installatie van het materiaal bieden u vele voordelen. Daarbij is het bijzonder durabel en onderhoudsvriendelijk. Wij vertellen u graag alles over hoe u dit product optimaal gebruikt en welke varianten er bestaan.

Plaats een bestelling

Bent u geïnteresseerd in materiaal van onze fabrikant te Hasselt voor het plaatsen van een geluidsmuur? Dan kunt u het best contact opnemen met ons om een bestelling te plaatsen. Daarnaast hebben we andere producten voor andere toepassingen zoals bijvoorbeeld een waterbuffering of betonnen put. U kunt onze medewerkers bereiken via het e-mailadres info@omnibeton.be of via het online contactformulier.