Kwalitatief prefab materiaal van onze betonfabriek

Als prefabbetonfabriek gelegen in Hasselt kunnen wij u voorzien van alle nodige materialen voor uw werkzaamheden. Omnibeton is een familiebedrijf dat reeds 70 jaar lang de hoogste kwaliteit levert aan interessante prijzen. Wij vinden het hierbij belangrijk dat we de klant zo goed mogelijk helpen met persoonlijk advies. Ons rijke aanbod biedt ons de mogelijkheid om specifiek in te gaan op uw wensen. Als prefabbetonfabriek is dat een unieke service die wij voor u bieden.

Een prefabbetonfabriek waar veel mogelijk is

Beton is een materiaal dat tegenwoordig in een veelheid aan toepassingen wordt gebruikt. Zo kan het uitstekend dienen als geluidswal naast een autosnelweg of spoorlijn, zodat buurtbewoners minder last hebben van geluidsoverlast. Daarnaast kan er ook met grachtelementen gewerkt worden om een waterbuffering te realiseren. U zult merken dat wij het allemaal voor u hebben klaarliggen in de afmetingen die u wenst. Door kwalitatief materiaal aan te bieden, zoals DELTA BLOC®, weten we zeker dat u probleemloos het beste werk kunt leveren.

Wij staan klaar voor u

Contacteer de medewerkers van Omnibeton en verkrijg de beste materialen van onze prefabbetonfabriek. Door de lange geschiedenis van ons bedrijf rekent u op niets minder dan ervaring en deskundigheid. Wij staan alvast klaar om u de nodige informatie en adviezen te verlenen!

Laatste nieuws

Wij werken nog aan onze website

Aan deze pagina werden tot op heden nog geen berichten gelinkt, waardoor er nog geen inhoud is om weer te geven. Verwacht hier spoedig meer inhoud!

Bekijk al het nieuws