Wanneer u op zoek bent naar een afschermende constructie van beton, kunt u bij ons terecht voor allerlei varianten. Ons familiebedrijf te Hasselt heeft al 70 jaar aan ervaring in het produceren van betonmaterialen. Omnibeton is dan ook de specialist waar u terecht kunt voor een afschermende constructie van kwalitatief beton tegen een interessante prijs. Ontdek wat wij u kunnen bieden en laat onze medewerkers weten wat u nodig heeft.

Wat voor afschermende constructie van beton heeft u nodig?

Een afschermende constructie van beton kan uiteraard op verschillende manieren gebruikt worden. Denk zo bijvoorbeeld aan een geluidsmuur nabij een snel- of spoorweg of aan stootbanden in het midden van een baan. In beide gevallen wilt u altijd een stevig materiaal hebben dat zijn functie uitoefent. Daarvoor kunt u bij ons terecht voor uitstekende producten, zoals DELTA BLOC®. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijke formaten en types die wij ter beschikking hebben. Zij adviseren u graag over wat de beste opties voor u zijn en beantwoorden al uw mogelijke vragen.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op

Wanneer u van onze producten gebruik wilt maken voor een afschermende constructie van beton, kunt u het beste contact opnemen met ons team te Hasselt. U kunt hen bereiken via het e-mailadres info@omnibeton.be of via het online contactformulier om zo uw vraag te stellen of een offerte aan te vragen.