NIEUW! In situ systeem Delta Bloc EP80B-E

Het Delta Bloc in situ systeem EP80B-E is succesvol getest op H2, het standaard niveau van kerend vermogen dat in België, net zoals in de meeste Europese landen, gehanteerd wordt. Het systeem heeft werkingsbreedte W2 omdat het aan de basis 70 cm breed is, want op zich is er geen enkele verplaatsing bij de crashtest. Dat wordt geïllustreerd door de indringingsindex die VI 1 bedraagt.

Het profiel is deels gebaseerd op het klassieke New Jersey profiel, waarin vier doorlopende kabelstrengen zijn ingewerkt. Kabels worden waar nodig verbonden met speciaal ontwikkelde koppelingen, die een doorlopende performantie garanderen ook waar krimpvoegen ingezaagd dienen te worden. Die krimpvoegen worden gerealiseerd met automatische of semi-automatische machines en dienen nadien “geseald” te worden om de gegalvaniseerde kabels maximaal te beschermen tegen corrosie. Zo wordt een lange levensduur gegarandeerd .

Het systeem is het eerste volledig conform geteste in situ systeem dat bovendien over een volledig correcte ASI B schokindex beschikt.

Nu al zijn er nieuwe varianten in voorbereiding met een aantal belangrijke bijkomende voordelen.

Iedereen die dit wenst kan een licentie afsluiten om het systeem te mogen gebruiken.

Contacteer ons voor meer inlichtingen via mail op info@omnibeton.be

Delta Bloc in situ EP80B-E: in wereldprimeur op de E42 tussen St-Georges en Andenne

Bericht gepubliceerd op
17/10/2018 - 12:43

Terug naar het overzicht